JENS MUNCH – MUSIKSKOLELEDER I RAM OG MUSIKLÆRER

Jeg har været på Gudenåskolen siden 2008 og har fra 2012 været ansvarlig for opbygningen og ledelsen af RAM – Rys Alternative Musiksmedje, som er Gudenåskolens frivillige musiktilbud.

Jeg arbejder for at give børnene muligheden for et alsidigt musikalsk fritidstilbud af høj kvalitet, ligesom jeg virkelig elsker at lave musik sammen med børnene. Samtidig går jeg rigtig meget op i at sætte rammerne for større arrangementer såsom workshops, koncerter og festival.

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med klaver og komposition som hovedfag og har også (snart!) et diplom i ledelse.

Jeg er far til 3 børn og bor i Aarhus med min hustru. Ved siden af Gudenåskolen laver jeg en palet af ting inden for musikbranchen. Jeg er daglig leder af Grobund Bandakademi, koncert- og festivalarrangør samt udøvende musiker.

Mail: jens@ramry.dk