KRISTIAN KLAUSEN – LÆRER

I daglig tale kaldes jeg ofte KK. Jeg har arbejdet på Gudenåskolen siden 2013 og har primært dækket de humanistiske fag (emne, viden og kulturfag) samt kunstfagene. Undervejs har jeg dog gerne kastet mig ud i nye fag og nye klasser og har vel efterhånden undervist i alle fag på alle trin.

Min baggrund er en læreruddannelse, et par afbrudte universitetsuddannelser samt mange års erfaring fra både værkstedsarbejde med mindre børn og musikalsk talentudvikling af større børn.

Jeg har drevet pladeselskab, arrangeret koncerter og festivaler og spillet rundt i landet, som både udøvende artist og dj, siden jeg var helt ung, men i dag er jeg allermest lærer … her på verdens bedste Gudenåskole, hvor mine børn også selv går/har gået.

Når jeg ikke er på skolen, bor jeg med mine 3 døtre og ca. 2 katte i et lille gult hus i Laven.

Jeg tror på, at læring finder sted alle steder – også (eller især) de steder, vi voksne ikke lige havde planlagt. Jeg ser undervisning som en rejse sammen med børnene, hvor alle hele tiden bliver klogere. Faglighed og fantasi skal gå hånd i hånd, og jeg er ikke bange for at gå forrest, kaste mig ud på dybt vand og afprøve nye metoder. Jeg forsøger, efter bedste evne, at leve efter Pippi Langstrømpes tilgang: “Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg sikkert god til” …

Mail: kristian.klausen@gudenaaskolen.dk