ELSEBETH MØLHOLM STEPHANSEN – LÆRER

Jeg startede på Gudenåskolen tilbage i 1995, da der var en stilling ledig som fransklærer. Forinden havde jeg været et par år i folkeskolen og derefter 3 år som efterskolelærer på Djursland.

Privat bor jeg i et lille bjælkehus i Virklund sammen med Lars, min mand gennem mange år, og vores efterhånden aldrende kat og hund, Momo og Beppo, som for øvrigt er opkaldt efter personerne i Michael Endes roman ”Momo og tidsrøverne”. Vores 3 drenge, Troels, Malthe og Lauge, er alle flyttet hjemmefra og hver især i gang med deres studier og arbejde.

At være lærer på Gudenåskolen er helt specielt og vel én af grundende til, at jeg er blevet i så mange år 😀 Det er helt særligt at være på en skole, hvor der er tid til relationsarbejdet, tid til fordybelse, og hvor du kender navnene på alle børn, ved, hvem forældrene er, har nogle dejlige kollegaer og er en del af et fællesskab blandt alle disse skønne mennesker.

Jeg elsker at undervise (gør det også i min fritid, hvor jeg har diverse hold i Fitness World). Gennem de seneste år har mine fag på Gudenåskolen primært været dansk, emne og idræt. Det er for mig en stor glæde at møde børnene som små 0.-klassebørn, opleve dem knække læsekoden, se dem vokse og blive selvstændige i fællesskabet – for endelig at flyve ud som ”smukke unge mennesker” med en rygsæk fuld af værktøjer og oplevelser.

At være en del af denne udvikling – og være med til at få noget til at gro – giver SÅ meget mening.

Mail: elsebeth.stephansen@gudenaaskolen.dk