CARSTEN WINTHER – PÆDAGOG

Jeg har været ansat på Gudenåskolen siden 2014. Jeg brænder for læring og bevægelse i uderummet, og helst hvor kroppen er med i læringen, da det i mine øjne giver muligheder for optimal læring ved at indgå i relationer med andre og derved lære i et godt og trygt fællesskab. Derfor er jeg også superglad for mit arbejde på GSK, hvor fællesskab og relationer er i højsædet, og glad for, at mit ”skoleskema” bærer præg af bevægelse og kreativitet med naturtid og idræt i indskolingen, med p-fag i mellemgruppen, hvor der står håndværk og udeliv på skemaet, og i overbygningen, hvor jeg underviser i linjefaget HUD – Håndværk, Udeliv og Design.

I min ”fritid”, når jeg ikke underviser på GSK, laver jeg forskellige snedkerier/tømrerier til folk i Ry og omegn. I den anden ende af aktivitetsskalaen kommer jeg helt ned i gear, finder ro og fordybelse ved at forarbejde frisk træ med økse og kniv. En stor del af min tid går med at håndsnitte hovedsageligt skeer, men også andre ting til køkkenerne rundt om i hjemmene.

Privat tager jeg ofte løbeskoene på og løber en tur i de smukke skove, vi har omkring Ry. Jeg er gift med Sofie, og vi har to skønne drenge, der heldigvis også går på Gudenåskolen (og de kan virkelig også godt lide at bevæge sig) 😉

Mail: carsten.winther@gudenaaskolen.dk